EPAplus Roermond

3 minuten

Bent u gevestigd in Limburg en zoekt u een partner voor energieprestatieadvies? Kom dan naar EPAplus Roermond voor passend advies. Onze directeur Frank van Hal vertelt graag meer over deze nieuwe vestiging. 

Goede bereikbaarheid

Over de locatie is goed nagedacht, aldus Frank: “Op 1 januari 2022 hebben wij Unielabel uit Helden overgenomen. Vervolgens hebben we overwogen van waaruit we de Limburgse klanten het beste zouden kunnen bedienen. We hebben ook een aantal medewerkers uit het noorden van Limburg, die kunnen dan van hieruit werken. Uiteindelijk is onze keuze gevallen op Roermond door de goede bereikbaarheid en het mooie pand waarin we ons konden vestigen.” 

Verduurzaamd rijksmonument

Dat pand is inderdaad zeker de moeite waard om te benoemen. Als u op bezoek komt aan de Steegstraat 5 in Roermond voor energieprestatieadvies, zult u zien dat het een bijzondere plek is.  

Frank: “Daar hebben we ook wel een beetje geluk bij gehad, want via-via wisten we dat er in het verduurzaamde rijksmonument ruimte vrij zou komen. Het is niet alleen heel mooi, mede omdat het naar de huidige tijdsgeest is gebracht, maar ook heel functioneel. We hebben er allerlei vergaderruimtes en er zit een horecagelegenheid boven in het gebouw. Het is echt een compleet verhaal, want ook de Provincie Limburg en RVO zijn hier gevestigd. Hier kunnen we vol trots onze Limburgse klanten uitnodigen.” 

Snel het juiste label en rapportage met aanbevelingen

De werkzaamheden die EPAplus in Roermond verricht zijn hetzelfde als in Eindhoven, vertelt Frank: “Henk Wulms, de voormalige eigenaar van Unielabel, werkt nu onder de naam EPAplus met behulp van bureau FRANKEN. Daarbij bedient hij, samen met een aantal collega-energieprestatieadviseurs, nog steeds de Limburgse markt. Ons gezamenlijke netwerk in deze regio is sterk en dat willen we nog verder versterken.” 

EPAplus richt zich zowel op de zakelijke als op de particuliere markt. Met onze kennis en ervaring vragen wij energielabels aan voor o.a. VvE’s, (semi-)overheidsinstanties, institutionele beleggers, particuliere beleggers en particulieren. Wij verzorgen de inspectie, de aanvraag en het afmelden bij het RVO. Wij bieden u snel het juiste label voor uw pand én een rapportage met aanbevelingen. Hierdoor kunt u snel aanpassingen realiseren en uiteindelijk uw energiekosten verlagen. Een uitgebreide rapportage met verschillende uitgewerkte scenario’s nodig? Kies dan voor een maatwerkadvies.

Interesse om een afspraak te maken bij EPAplus in Roermond?

Neem contact met ons op om te horen hoe wij u kunnen voorzien van maatwerk op het gebied van energieprestatieadvies. Wij helpen u graag verder.