Specialist in de markt van energielabels

Maatwerkadvies

Ons maatwerkadvies omvat een integraal advies dat u helpt bij besluitvorming in het verduurzamingsproces. Inclusief een opname op locatie en een uitgebreide analyse van de huidige energieprestatie van het gebouw.

Binnen het advies worden randvoorwaarden zoals gewenste comfortniveau, ambitieniveau en beschikbare (financiële) middelen meegenomen. Het eindproduct is een overzicht van scenario’s van maatregelpakketten (scenario’s) met investeringen, besparingen (gas, elektra en CO2) en terugverdientijden (TVT).

Hiermee kunt u snel een keuze maken voor een maatregelpakket en heeft u meteen een investeringsraming om mee naar een aannemer, installateur of leverancier te gaan.

Energie-audit voor EED of informatieplicht

In Europees verband wil de Europese Commissie bedrijven en instellingen met de Energy Efficiency Directive (EED) motiveren om (meer) energiebesparende maatregelen te treffen. Door middel van een verplichte energie-audit (elke vier jaar) wordt dit gecontroleerd.

Als uw bedrijf jaarlijks meer dan 50.000 kWh elektriciteit en/of 25.000 m3 aardgas verbruikt, valt u onder de Wet milieubeheer en informatieplicht. Dat houdt in dat u aan de Rijksdienst voor Ondernemend Nederland (RVO) moet rapporteren welke energiebesparende maatregelen u heeft genomen.

Neem contact met ons op om de audit te plannen in het kader van de EED of Informatieplicht. Wij helpen u graag verder.

Energielabels

EPAplus verzorgt energielabels voor zowel bedrijfspanden als particuliere woningen. Van één losse woning voor een particuliere verkoop tot en met oplevering van woontorens van 200 en meer woningen tegelijk. Dit geldt ook voor bedrijfspanden waarin we losse aanvragen oppakken tot en met doorrekenen van complete vastgoedportefeuilles. Voor ons is geen aanvraag te groot of te klein en we rekenen gebouwen door van monumentaal tot nieuwbouw.

Koepelorganisatie

Goed om te weten: wij zijn BRL9500 gecertificeerd en mogen dus als koepelorganisatie energielabels bij RVO registreren. Ook externe adviseurs, zoals zzp’ers, kunnen hiervoor bij ons terecht. Wij leiden hen ook op en verrichten de eerste verplichte audits met ze. Zo begeleiden we ze in het werkveld als ze net van de opleiding komen.

Onze beloftes

Energielabelkaart

Benieuwd naar de omgeving? Ontdek HIER direct hoe groen uw stad, wijk of buurt scoort.

Door heel Nederland

Wij leveren energielabels voor panden door heel Nederland.

Vaste lage prijzen

Gegarandeerd de laagste prijs. Door onze laagste prijs garantie weet u zeker dat u niet te veel betaald.

Snel geregeld

Wij leveren uw energielabels zo snel mogelijk. Heeft u haast? Dan is het mogelijk om binnen enkele dagen een energielabel te regelen.

Binnen één werkdag reactie

Heeft u een aanvraag ingediend? Dan hoeft u niet lang te wachten. Wij reageren binnen één werkdag.

Portefeuille korting mogelijk

Heeft u meerdere panden waar u een energielabel voor nodig heeft? Neem dan contact met ons op voor een prijs op maat.

Deze bedrijven gingen u voor

Benieuwd wat we voor u kunnen betekenen? Neem vrijblijvend contact met ons op

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.