Specialist in de markt van energielabels

Van woningen tot utiliteit

Zo heeft EPAplus voor het iconische gebouw ‘De Bunkertoren’ in Eindhoven aan zowel woningen als utiliteit gewerkt. In de plint, waar GoodHabitz zich gaat vestigen, heeft EPAplus voorafgaand aan de verbouwing een energielabel indicatie- en maatwerkadvies gemaakt. Ook voor de 210 nieuwbouwwoningen in de toren, welke worden gebouwd door Van Wijnen Rosmalen, verzorgen zij de energielabels. Naast deze uitdagende projecten verzorgt EPAplus ook de alledaagse energielabels voor lokale makelaars en bouwers.

Steeds groter team

Het team (zie hieronder) bestaat inmiddels uit tien vaste medewerkers en een zestal zelfstandig ondernemers die dagelijks voor EPAplus aan het werk zijn. Onze adviseurs beschikken over alle kennis en ervaring voor het berekenen van energielabels voor onder andere (semi-)overheidsinstanties, bouwbedrijven, institutionele beleggers, particuliere beleggers en particulieren.

Advies in de volle breedte

Per 1 januari 2022 heeft EPAplus de krachten gebundeld met Unielabel uit Helden. Daarmee bieden wij de mogelijkheid om bij de verduurzaming van woningen, utilitaire gebouwen en monumenten in de volle breedte te adviseren. Wij wijzen u graag de weg naar realistische en verstandige keuzes.

Kom eens langs in het Innovation Powerhouse!

EPAplus is gevestigd in het icoon van innovatie en duurzaamheid in Strijp-T, het Innovation Powerhouse, de voormalige energiecentrale van Philips. Komt u eens langs om kennis te maken?

Onze beloftes

Energielabelkaart

Benieuwd naar de omgeving? Ontdek HIER direct hoe groen uw stad, wijk of buurt scoort.

Door heel Nederland

Wij leveren energielabels voor panden door heel Nederland.

Vaste lage prijzen

Gegarandeerd de laagste prijs. Door onze laagste prijs garantie weet u zeker dat u niet te veel betaald.

Snel geregeld

Wij leveren uw energielabels zo snel mogelijk. Heeft u haast? Dan is het mogelijk om binnen enkele dagen een energielabel te regelen.

Binnen één werkdag reactie

Heeft u een aanvraag ingediend? Dan hoeft u niet lang te wachten. Wij reageren binnen één werkdag.

Portefeuille korting mogelijk

Heeft u meerdere panden waar u een energielabel voor nodig heeft? Neem dan contact met ons op voor een prijs op maat.

Deze bedrijven gingen u voor

Benieuwd wat we voor u kunnen betekenen? Neem vrijblijvend contact met ons op

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.