Oranjekade in Helmond

2 minuut

Oranjekade aan de Zuid-Willemsvaart in Helmond is een project waar 269 woningen in diverse woningvormen worden gebouwd. EPAplus verzorgt de energielabels voor deze nieuwbouwwoningen.

Type opdracht

Energielabels nieuwbouw

De gebouwen

Het nieuwbouwplan aan de Kanaaldijk Noord-Oost sluit aan op het Centrumperspectief 2030 van de gemeente Helmond. Het project is verdeeld over 15 woongebouwen met uiteenlopende architectuur, waarin diverse soorten woningen gesitueerd zijn: herenhuizen, stadswoningen met meerdere woonlagen, studio’s en penthouses.

Het kanaal, samen met de drukbezochte supermarkt AH XL, het park met de oude waterloop de Aa, die weer zichtbaar is gemaakt, maakt Oranjekade een ‘game changer’, die allure toevoegt aan de stad. Lees hier meer over dit project.

Geleverde dienst

Naast het leveren van energielabels voor alle woningen zorgde EPAplus er ook voor dat de afgesproken kwaliteit tijdens het bouwproces werd geborgd.

Wat maakt dit project leuk?

De variatie aan gebouwen met elk hen eigen unieke bouwstijl en oplossingen voor bijvoorbeeld parkeren en buitenruimte. Dat maakt dat je als energieprestatie adviseur veel uitzoekwerk hebt en jezelf tot in het kleinste detail dient te verdiepen.

Heeft u energielabel voor uw nieuwbouwproject nodig?

Neem dan contact met ons op. Wij helpen u graag verder!