Samenwerking EPAplus en BanBouw nu formeel

3 minuten

Op 22 maart is in het Innovation Powerhouse op Strijp-T de handtekening gezet onder de samenwerkingsovereenkomst tussen EPAplus en bouwbedrijf BanBouw uit Nuenen. Hiermee wordt een jarenlange samenwerking geformaliseerd met als doel efficiëntie en continuïteit te bieden voor beide bedrijven.

In een periode waar de bouwwereld te maken heeft met een groeiend pakket aan wet- en regelgeving, is het van groot belang om processen op elkaar aan laten sluiten. EPAplus verzorgt energielabels voor woningen en utiliteitsgebouwen, nemen daarin ook meteen de tussentijdse controles mee omwille van Wet kwaliteitsborging en voorzien in QV-10 metingen. Een mooi pakket aan relevante dienstverlening welke aansluiten bij de vraag van de bouwer uit Nuenen.

Kwalitatief invulling geven

Frank van Hal, directeur EPAplus; “We willen onze bijdrage leveren en tegelijkertijd voorkomen dat het groeiend pakket aan wet- en regelgeving ten kosten gaat van waar het uiteindelijk allemaal omgaat; kwalitatief invulling geven aan een duurzame gebouwde omgeving. Hiervoor is een kwaliteitsslag nodig en zullen we diensten moeten bundelen en processen optimaliseren”.

De prijs moet kloppen

Ben van Opstal, inkoper BanBouw; “Als inkoper ben ik van mening dat de prijs moet kloppen, de echte winst is wat ons betreft echter te behalen in het tegengaan van faalkosten. Om die faalkosten te reduceren kiezen we vaste partners die meedenken en meebewegen. Met EPAplus hebben we inmiddels een jarenlange samenwerking. Vanaf dag één werd er meegedacht en open en transparant gecommuniceerd. Daarnaast zijn de lijntjes kort en wordt er pragmatisch met elkaar omgegaan.”

Beiden partijen hebben alle vertrouwen in een duurzame samenwerking!

Wilt u weten wat EPAplus voor uw bouwproject kan betekenen?

Neem dan contact met ons op door te bellen naar 040 303 45 50 of een e-mail te sturen naar info@epaplus.nl. Wij helpen u graag verder.