Voormalige Sint Antonius
van Paduakerk

2 minuut

In opdracht van Huybregts Relou heeft EPAplus de energielabels geleverd voor de 18 appartementen en loftwoningen die zijn gerealiseerd in de voormalige Sint Antonius van Paduakerk aan de Eindhovenseweg in Valkenswaard.

Type opdrachtgever

Energielabels

Het gebouw

De kerk werd in de jaren 1920-1921 gebouwd in de stijl van de Delftse School, maar in 2015 werd de kerk aan de eredienst onttrokken. De architect was de Eindhovenaar F.J. Wolters.

Nu herbergt het gebouw 18 appartementen en loftwoningen elk met een unieke uitstraling die door architectenbureau Margry | Arts Architecten zijn ontworpen.

Geleverde dienst

Onze werkzaamheden begonnen tijdens de bouw. Als kwaliteitscontroleur kijken wij op verschillende momenten tijdens het bouwproces of de aannemer op weg is naar het van tevoren gestelde duurzaamheidsplan. Dit project is nog volgens de oude EPC-eisen vergund, wat maakte dat er iets minder strenge eisen werden gesteld aan de tussentijdse controles. Uiteindelijk hebben alle woningen een A+++ label. De bewoners zullen dan ook in een prachtig oud gebouw wonen met alle comfort van de huidige tijd.

Leuk detail

Dit project werd opgeleverd door onze collega Marith. Zij is bij ons als werkstudent begonnen en heeft gedurende dit project haar diploma gehaald voor het opmaken van energielabels. Uiteindelijk heeft zij het gehele project zelfstandig behandeld. Van de eerste berekeningen vanaf tekeningen, tot en met de opname op locatie en registratie van de energielabels.

Interesse om een afspraak te maken over uw project?

Zoekt u een betrouwbare partner voor uw nieuwbouwproject(en). Neem contact met ons op, wij helpen u graag verder.